BDSM iz Tao ugla

Kako je knjiga 50 nijansi sive okupirala domaćinstva, bdsm je napustio mračne uglove univerzuma i spustio se u domove domaćica. Dominacija i submisija, sadomazohizam, vezivanje su postali tema za razgovor uz čaj i kafu .
Kako Tao gleda na bdsm? Na golden shower (sleng za uriniranje po partneru tokom seksa)? Tao seksualnost tretira seksualni ritual kao sveti čin razmene jin i jang energije i povezivanja sa Kreatorom. Traži duboku unutrašnju staminu pri podizanju seksualne uzbuđenosti ka višim centrima i prisutnost pri stimulaciji određenih akupunkturnih tačaka na telu partnera i penisu i vagini. Tao podržava i prepoznaje vid dominacije i submisije u različitim pozama kao i pri felaciu i kunilingusu gde se partner koji pruža uvek stavlja u potčinjenu pozu da bi naglasio čin davanja. Takođe, grebanje i grickanje po erogenim zonama se svakako preporučuje i kao deo predigre i tokom spoja. Međutim, bilo koji vid nanošenja bola tokom seksa, čak i kad su oba ljubavnika saglasna, potpada pod nižu uniju i energetski je neidalno. Tanka je linija između dominacije jang partnera koji npr jin partnerku počupa za kosu u naletu strasi ili čvrsto drži stegnute ruke da bi pokazao svoju prirodnu biološku snagu i fizičku nadmoć       ( poput životinja, npr kad lav ugrize lavicu za vrat pri uniji) i onoga gde se zaista nanosi bol. Fizička bol stavlja telo u odbrambeni mehanizam, aktivira posteriornu hipofizu i tiroidnu žlezdu i oslobađa hormone stresa. Kada su ovi centri aktivirani, pinealna žlezda koja je ključna za razmenu energije sa partnerom i cirkulisanje sopstvene seksualne energije kroz telo se na neki način deaktivira odnosno potisne u drugi plan. Samim tim, takav seks nije ono što Tao smatra idealnom unijom. Tao ne preporučuje seks ni nakon žučne rasprave (čuveni seks pomirenja je takođe veliko NE) upravo iz istih razloga.
Što se tiče uriniranja po partneru, Tao podržava razmenu telesnih tečnosti, znoja, sperme, vaginalnih sokova, amrite pa čak i menstrualne krvi, ali urina apsolutno ne. Čak i ako je samo mokrenje u pitanju po partneru, a ne razmena tečnosti kao takve, ovakav čin Tao smatra degradirajućim za ljubavnike jer ne potpada pod nešto u čemu Tao vidi višu duhovnu svrhu.

Tekst se ne sme preuzimati bez prethodnog odobrenja autora.
© Gate Of Life 2019