Ko smo

Moja znatiželja ka svemu vezanom za seks, strast i telo, počinje u ranom tinejdžerskom dobu. Iako sam imala vrlo otvoren odnos s mamom, tema ženske seksualnosti se jednostavno nije spominjala. Imala sam sreću da su mi oba roditelja ulila ljubav prema sopstvenom telu, te sam kroz pubertet prolazila radujući se svim promenama koje su me postepeno pretvarale iz devojčice u ženu. Ipak, sve što sam želela da saznam o orgazmu, vođenju ljubavi, svojim i muškim polnim organima morala sam  sama da pronalazim među ono malo dostupne literature na tu temu. Moji prijatelji oba pola su prolazili kroz iste izazove. Znanje je stizalo s iskustvom i nekom urođenom intuicijom.

Trideste godine u meni bude znatiželju i radoznalost  ka nekim novim saznanjima i  tada počinje moj put ka otkriću Tao filozofije i svemu onome što nas uči o duhovnom i fizičkom aspektu seksualnosti. Polako shvatam koliko malo znam, i koliko toga se krije u nepresušnom izvoru drevnih znanja. Nakon dugogodišnjeg ličnog istraživanja i isprobavanja svega naučenog, dolazim do svog učitelja Mantak Chie, koji će upotpuniti moje znanje. Pohađam njegove obuke: Seksualna vitalnost, Isceljujuća ljubav i Multi Orgazmični Par koje mi daju podstrek da osmislim i pokrenem radionice namenjene ženama, a potom parovima i muškarcima.

Početkom 2018. godine prva grupa žena završava radionice gde obučavam vežbe sa kristalnim yoni jajima, kao i buđenje ženske seksualnosti kroz različite tehnike. A želja da naučeno znanje prenesem i suprotnom polu, uskoro dovodi do začetka radionica za parove i muškarce.

Priča je započeta u Beogradu, a potom slede radionice u Dubrovniku,  Sarajevu, Novom Sadu. Balkan postaje spreman za revoluciju.

Nakon desetogodišnjeg rada s parovima u postnatalnom periodu, oktobra 2018. godine donosim odvažnu odluku da širenje znanja na temu seksulanosti postane moj jedini poziv i s punim zaletom, čistog srca prepuštam se svemu onome što Gate of Life jeste i što će tek postati.

Vaša Marija