Radionice

RADIONICE ZA DAME

Na ovim radionicama učimo negu i specijalnu masažu grudi za rejuvenaciju i razbijanje stagniranih energetskih blokada, prirodno estetsko podizanje dojki, čistimo matericu i jajnike od svih za njih nepovoljnih iskustava(iz detinjstva i seksualnosti) koji se najčešće manifestuju u obliku cisti,tumora enodmetrioze . Balansiramo hormone za redovan i bezbolan menstrualni ciklus ili otklanjanje simptoma menopauze. Takođe koristimo specijalna kristalna jaja za zatezanje vaginalnih mišića i buđenje uspavanih nerava u vagini.

Ova radionica  će ženama koje ne postižu orgazam sa lakoćom ili uopšte, pomoći da razotkriju gde na emotivnom i energetskom planu leži problem  i da jednostavnim tehnikama počnu da ga doživljavaju. Takođe žene koje nose sramotu i nelagodu prema samom seksualnom činu ili samonegovanju će naučiti kako da iskoriste urođenu seksualnu energiju za podizanje libida i negovanje tela.

Sastoji se iz 4 dela, koji se održavaju u dogovorenom razmaku. U ponudi su grupne radionice (do 5 žena) i individualne.

RADIONICA ZA PAROVE

Učimo tehnike uzajamne stimulacije radi kultivisanja seksualne energije za rejuvenaciju celokupnog tela. Tao kaže da muškarac i žena jedno drugo napajaju i da seks može i treba da traje satima bez iscrpljenosti, da je obostrano postizanje orgazma vrlo važno i saznajemo kako da podizanjem seksualne vibracije postanemo jedno. Namenjena je parovima koji žele da unaprede svoje iskustvo i nauče nešto novo kao i onim partnerima koji nemaju skladne intimne odnose, gde je došlo do zasićenja i udaljenosti a žele da obnove strast i intimnu bliskost.

Radionicu mogu da pohađaju samo heteroseksualni parovi.  Ove radionice su samo individualne za jedan par.

RADIONICE ZA MUŠKARCE

Na ovoj radionici učimo put do multiorgazmičnog muškarca, kako razdvojiti orgazam od ejakulacije i zašto je to bitno po Tao spisima. Takođe  učimo i negu prostate , mošnica i samog penisa radi postizanja duže erekcije, kao i rešavanje problema sa prevremenom ejakulacijom ili pak nedostatkom libida. Istovremeno učimo tehnike za zadovoljenje ženske partnerke i  kako da odaberemo onu koja će nam biti seksualno kompatibilna.

Zbog toga što je učiteljica žena, ovu radionicu će moći da pohađaju samo muškarci za koje se putem detaljnog intervjua proceni da imaju potrebno poštovanje prema ovakvoj vrsti učenja i profesionalnu distancu. Radionice su isključivo individualne.