Radionice

RADIONICE ZA ŽENE

1.Razotkrivamo i oslobađamo uspavanu ženu ili uspavanog muškarca u nama, odnosno vraćamo u ravnotežu jin i jang polaritet.

2.Učimo negu i masažu grudi, koje su neretko najzapostavljeniji deo ženskog tela.

3.Potom se okrećemo ka materici i jajnicima, podsećamo ih šta im je glavna uloga po Tao tradiciji i kako mogu da nam posluže za buđenje seksualne energije. Seksualna energija ja osnovna životna energija koju taoisti smatraju najbitnijom za održavanje vitalnosti tela i za maksimalno korišćenje svog životnog potencijala.

4.Radimo vežbe sa vaginalnim kristalnim jajima za ojačavanje mišića pelvisa kao i aktiviranje nerava vagine.

5.Učimo o ženskoj anorgazmičnosti i niskom libidu, njihovim uzrocima i kako da povratimo uživanje sa partnerom ili kroz samonegovanje.

6.Saznajemo koji sve tipovi orgazma postoje, kako do njih doći i kako ih preusmeriti na više centre.

7. Kako da prepoznamo seksualno kompatibilnog partnera

8. Kako da održavamo seksualnost u periodu bez partnera. 9. Kako uskladiti svakodnevni život sa seksualnošću

10. Kako je protočna seksualna energija povezana sa izobiljem i kreativnošću.

11. Kako izoštriti intuiciju i koristiti je za životne odabire

Sve učesnice radionice kristalna yoni jaja za rad dobijaju na poklon.

Radionice ne zahtevaju nagost ali zahtevaju posvećenost i poštovanje prema Tao tradiciji. Ako vam energetske vežbe koje su važan deo učenja o Tao seksualnosti nisu nešto ka čemu ste spremni da se otvorite, ova radionica trenutno nije za vas. Takođe, u toku  i nakon radionice može doći do posebno intezivnog emotivnog oslobađanja kao i privremenih fizičkih teskoba te imajte ovo u vidu pre prijave.

Broj učesnica je limitiran na 4 te vas molim da što pre rezervišete svoje mesto. Radionica zahteva da pohađate svih pet časova u nizu. Takođe podrazumeva obavezan rad kod kuće nakon časova (oko 30 minuta dnevno).  Uspešnost svega naučenog na radionici zavisi ponajviše od vaše istrajnosti i posvećenosti.

Razmena energije: 210 evra sa akontacijom od  110 evra radi osiguravanja mesta i prijava će se tek onda smatrati važećom. Dobrodošle❤️

RASPORED  RADIONICE- BUĐENJE ŽENSKE SEKSUALNOSTI

11. 05. 2024.  Od 18:30-21:00

18. 05. 2024. Od 18:30-21:00

1.06.2024. Od 18:30-20:30

8.06.2024. Od 18:30-20:30

15.06. 2024. Od 18:30-20:00

Mesto održavanja:  Višegradska ul, Beograd

RADIONICA ZA PAROVE

Učimo tehnike uzajamne stimulacije radi kultivisanja seksualne energije za rejuvenaciju celokupnog tela. Tao kaže da muškarac i žena jedno drugo napajaju i da seks može i treba da traje satima bez iscrpljenosti, da je obostrano postizanje energetskih orgazma vrlo važno i saznajemo kako da podizanjem seksualne vibracije postanemo jedno. Namenjena je parovima koji žele da unaprede svoje iskustvo i nauče nešto novo kao i onim partnerima koji nemaju skladne intimne odnose, gde je došlo do zasićenja i udaljenosti a žele da obnove strast i intimnu bliskost.

Radionicu mogu da pohađaju samo heteroseksualni parovi.  Ove radionice su samo individualne za jedan par uživo ili on line.

RADIONICE ZA MUŠKARCE

Na ovoj radionici učimo put do multiorgazmičnog muškarca, kako razdvojiti orgazam od ejakulacije i zašto je to bitno po Tao spisima. Takođe  učimo i negu prostate , mošnica i samog penisa radi postizanja duže erekcije, kao i rešavanje problema sa prevremenom ejakulacijom ili pak nedostatkom libida. Istovremeno učimo tehnike za zadovoljenje ženske partnerke i  kako da odaberemo onu koja će nam biti seksualno kompatibilna.

Zbog toga što je učiteljica žena, ovu radionicu će moći da pohađaju samo muškarci za koje se putem detaljnog intervjua proceni da imaju potrebno poštovanje prema ovakvoj vrsti učenja i profesionalnu distancu. Radionice su isključivo individualne. Uživo ili on line.