Da li je veličina penisa bitna – šta nam kažu drevni spisi?

Od ulaska u pubertet, kod muškarca počinje da se razvija bliska veza sa sopstvenim penisom. Razgledanje, dodirivanje, prve jutarnje erekcije, početak masturbacije koje zajedno vode ka neraskidivoj vezanosti. Kako penis dobija svoju punu veličinu i volumen u 21. godini tada započinje opsesija i strah kod muškarca da li je na tom polju zadovoljavajući. Mali, prevelik, uzan, kriv. Jer, pornografskim sadržajem svuda oko nas, stvara se slika o muškom idealu, dugački, rozikasti, savršeno prav penis.

Da li je ženama izgled bitan? Da, i te kako. A to nam potvrđuju i drevni taoistički i tantrički spisi.

Naime, kao što postoje različiti oblici i dužine penisa, tako postoje i različite dubine i oblici vagine. Vrlo je važno da se nađe odgovarajući par, kako bi seksulani čin vršio isceliteljsku funkciju, stimulisao sve nerve vagine odgovorne za orgazam i adekvatno dopirao do grlića materice.

Celom dužinom penisa i vagine nalaze se akupunkturne tačke koje jedna drugu stimulišu pri sjedinjenju i izuzetno je bitno da se veličine poklapaju.

Ananga Ranga i Kama sutra spominju tri tipa penisa (lingam)

ZEC, BIK, KONJ

i tri tipa vagine (yoni)

SRNA, KOBILA, SLONICA

Tako da bi idelan spoj bili Zec i Srna, Bik i Kobila, Konj i Slonica

Kada se proporcije oba ljubavnika poklapaju, vrlo je lako postići zadovoljstvo i vrhunac. Što je veća različitost i neidelan spoj, time raste i neugodnost.

Ako se na primer spoje žena Srna i muškarac Konj, muškarac će previše stimulisati grlić materice, gde je akupunkturna tačka srca, i ovakav odnos ne samo da će biti seksualno neadekvatan nego će dovesti i do previše burnih emocija u samoj vezi. Ako je žena Slonica i muškarac Zec, žena nikad neće moći da dostigne cervikalni orgazam, niti će u ovakvom odnosu biti mesta ljubavi jer se tačka srca ne stimuliše uopšte.

Tao seksualna refleksologija i Kama Sutra daju pojašnjenje kako da veličinu penisa ili vagine prepoznamo kod potencijalnog partnera pre samog čina unije. Velična nosa, razmak među obrvama, punoća usana, dužina prstiju, oblik grudi, visina čela su samo neki od pokazatelja koji tip vagine ili penisa se krije ispod garderobe. Kod oba pola je posebno bitno da svoje detalje na licu i telu održavaju u što prirodnijem stanju kako bi privukli seksualno kompatibilnog partnera.

Možemo da zaključimo da ne postoji idealan oblik i veličina ni penisa ni vagine, nego samo savršeno usklađen spoj.

Tekst se ne sme preuzimati bez prethodnog odobrenja autora.
© Gate Of Life 2019