Vođenje ljubavi uz stimulanse i opijate

Možemo reći da je seks sam po sebi opijat i najsnažniji stimulans. Strast i ljubav između dvoje ljubavnika su vrlo opijajući, a orgazmično stanje nas vodi u druge dimenzije. Prirodni stimulansi, isto kao i seks, mogu da nas oslobode ili zarobe. Oboje imaju mogućnost da nam ojačaju čula i izmene realnost.

Drevni tantrički spisi, spominju nekoliko stimulansa sa različitim uticajem na telo i svest. Prirodne biljke koje mogu da prošire svesnost, pojačaju čulnost i prisutnost se preporučuju pre i tokom vođenja ljubavi i nazivaju se transcendentalne. Neke od njih su marihuana, hašiš, meskalin, pejoti, pečurke, ladolež ( sadrži LSA). Međutim, ako neko konzumira ove psiho aktivne supstance slabog duha, nestabilnog emotivnog stanja ova osećanja će biti još intezivnija. Tada njihovo korišćenje može da izazove paranoju i neprijatnost te se kod ovakvih osoba nikako ne preporučuje.

Postoje i droge koje ovi spisi spominju kao one koje mogu da smanje svesnost, blokiraju percepciju i umrtvljuju, kao na primer opijum. I njihovo uzimanje se ne savetuje ikad.

Transcendentalni stimulansi mogu da oslobode čoveka od samonametnutih stega, mogu da omoguće put do oslobađanja od ega, a istovremeno nam omogućavaju pojačanu prijemčivost i mističnost.

Na primer smatra se da je duh marihuane žena. Ona je vrlo primamljiva i zavodljiva. U njenom prisustvu vreme brzo prolazi, njen miris opija čula i uzdiže um. Ona voli snažne muškarce i senzualne žene. Dok je par zajedno uzima tokom vođenja ljubavi, ona prihvata njihov poziv i donosi spontanost i smeh među njih. Postepeno odvodi ljubavnike u svoju dimenziju i veliča njihovu ljubav i bliskost.

Kao i u svemu, bitno je uvek pratiti svoj unutrašnji glas i birati one stimulanse koji nas zovu ili ih pak izbegavati ako nam intuicija tako kaže.

Tekst se ne sme preuzimati bez prethodnog odobrenja autora.
© Gate Of Life 2019